Sitruunakiisseli vuoden 1953 malliin
1½ l vettä
½ tl kanelia
½ dl mannasuurimoita
1 dl sokeria
2-5 rkl perunajauhoja
1 dl rusinoita
2 dl vettä
1 sitruuna
Mittaa kattilaan vesi, kaneli, mannasuurimot ja sokeri. Raasta myös sitruunasta kuori ja lisää kattilaan. Keitä aineksia noin 20 minuuttia ja samaan aikaan laita myös rusinat kiehumaan vedessä toiseen kattilaan. Anna niiden kiehua sen verran, että turpoavat hieman. Suurusta keitos perunajauhoilla lisäämällä ne pieneen määrään vettä ja sen jälkeen kaatamalla kattilaan tasaisena nauhana. Lisää suurustettuun keitokseen rusinat ja sitruunasta puristettu mehu. Sekoita ja nauti wanhan hywän ajan kiisselistä :)!
Kiitokset Auroralle lukijaksi liittymisestä :)!
Emilia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti