sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Blogi on vihdoin perustettu :)

Moi! Nyt se blogi on vihdoin saatu perustettua, kun on tässä koko kevään ja kesän aikana haaveena ollut. Kirjoittelijana toimii tyttö, joka on vakavasti koukussa virkkaamiseen, neulomiseen ja kaikenlaiseen näpertelyyn, erityisesti amigurumeihin. Ja tietysti kaikkeen söpöön :). Leipominen on myös ollut aika kovassa kurssissa viime aikoina, joten myös sellaista on luvassa. Päivittelen aina vähintään silloin kun jotain tulee valmiiksi, joten nyt niitä on jo iso kasa valmiina kuvattuna. Ohjeita joko linkitän tai laitan ihan kokonaan esille, jos on omia. Aika paljon teen siis myös omasta päästä, varsinkin amigurumeja, mutta aikaisemmin en vaan ole ohjetta ylös ottanut samalla kun teen, joten ihan vielä en niitä tänne saa. Mutta nyt muutama kuva, joista kiitos kuuluu pikkuveljelle, joka nämä suostui kuvaamaan, itse kun olen aika tumpelo näitten koneiden kanssa :)


Tässäpä Pimmy-avaruusolioita x2 .Ohje löytyy Mia Benggtsonin ihanasta Amigurumi! Virkkaa uusia iloisia maskotteja -kirjasta. Siellä kulkee nimellä Timmy, mutta pikkusiskoni, joka sai tuon pinkin olion, alkoi kutsua sitä Pimmyksi. Vihreä Pimmy on tilaustyö, ja valmistui toissapäivänä.
Vihreä Pimmy ihanasti kukkivan pihlajan oksalla.

Hockey Bird- maskotti omalla ohjeella, joka meni pikkuveljelle kesälomanaloittajaislahjaksi.
Vieressä pikkusiskon Angry Birds-pehmolelu, myös omalla ohjeella, joka onnistui paremmin kuin tuo Hockey Bird, jonka silmät tulivat vähän oudosti.
Jokakesäisellä kangaspuillakudontakurssilla tehdyt rantamatto ja pellavapyyhe. Lisäksi tämän kurssin seurauksena kotiin saapui seinävaate, jota ei ole saatu vielä seinälle ja josta ei sen takia ole kuvaa. Kutominen on aivan huippuihanaa ja koukuttavaa!!!!!
Noin viikko sitten valmiiksi tullut lankakori omalla ohjeella, lankana toimi ihana Hooked Zpaghetti.
Korissa näkyy paitsi lankoja, niin myös keskeneräinen kirjosukantekele.(Siis osaan minä myös neuloa :)
Tulipa pitkä teksti! Näitä kuvattuja töitä on vielä varastossa, niin että jos ei uusia ilmaannu niin niitä kyllä on tulossa! ( Tai niitä uusia kyllä tulee, lähden tästä juuri aloittelemaan pingviini- amigurumia, jonka vartaloksi tulee ihan superyksinkertaisesti musta pallo ja siihen sitten yksityiskohdat:)
Lämpimämpiä kesäpäiviä!
(Ja jos ilmat eivät ala lämpenemään, niin puikot ja koukut käteen niin ainakin on jotain ihanaa tekemistä!)

2 kommenttia:

 1. Moi, Emilia! :)

  Blogisi on tosi ihana! ♥ Alan todellakin seuraamaan blogiasi.

  Voisitko laittaa ulkoasun gadgeteista sellaisen kohdan "lukijat", niin silloin blogiisi voi liittyä lukijaksi.

  (Kommentteihin ei voi laittaa linkkehjä!)

  ♥: Emi

  P.s. Tein uuden blogin, koska en jaksanut enää vanhaani. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Gadgettijuttu hoidossa - kiitos lukijaksi liittymisestä ;) ! Taidanpa liittyä lukijaksi sinunkin blogiisi...
   T:Emilia

   Poista