sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Ihanuuksia kässämessuilta

Voi että, nyt on ollut taas se oikea syksyn piristysruiskeviikonloppu: käsityömessut, jotka olivat tänäkin vuonna niin ihanat ja ideoita täynnä. Ja tarttuihan sieltä jotain mukaankin... Iso kasa ideoita ja sitten jotain ihan konkreettistakin. Täytyy se kyllä sanoa, että ei voi muuta kuin ihailla sitä taidon ja inspiraation määrää, mikä oli yhteen messuhalliin mahdutettu. Muutamille pöydänpitäjille annoinkin tämän blogin osoitteen samalla kun kysyin kuvauslupaa, joten jos joku heistä sattuu tätä lukemaan: Kiitos ihanista messuista :)!
Tällaisia sieltä messuilta löytyi. Taustalla Vanhalan lammastilan 100%luomusuomenlanmpaanvilla-vyyhti ihanan tweedmäistä lankaa. Näillä näkymin aiitä olisi tulossa Eilen tein-blogin Hannen ohjeella tehdyt Ruista ranteeseen-ranteenlämmittimet. Sitten Teippitarhasta pitsiteippiä (kortteihin ja eipä sitä vielä tiedä, että mitä tässä innostuu teippailemaan... Kuulemma koukuttavaa hommaa!) Edessä uudet numeron 3 bambupuikot (edelliset jokseenkin vääntyneet).
   Loput ostokset liittyvätkin korviksiin ihan siitä syystä että eilen kävin vihdoinkin ottamassa reiät. Ihanat, hopeiset ruusukorvikset ja kolmet korviskoukut samaa materiaalia. Ja tämähän tarkoittaa sitten sitä, että itse tehtyjä korvisteluja tulee bloginkin puolella jatkossa (toivottavasti) näkymään :) Nyt olisi ainakin kiikarissa muutamat ideat messuilta tehtäväksi...
  Sitten lempparipöytiini messuilta:

Sitten oikea teippimeri messupöydäksi: Teippitarha.Olen lukenut muiden bloggareiden hehkutusta aiheesta, mutta oli tuo kyllä wau :) Ja pitsiteipinhän sieltä sitten ostin.
 


Annan paja, eli pöytä täynnä toistaan ihanempia käsityö- ja kierrätysjuttuja. Taisin tykätä noista pitsi&sininen-yhdistelmistä, kun niitä noin innokkaasti kuvasin... Mutta tämä oli taasen yksi messujen inspiroivimmista pöydistä :)
 
 
Vanhalan lammastilan luomulankameret valloittivat minut ihan täysin ja pitihän sieltä se yksi vyyhti ostaa. Aivan ihania ja vielä luonnostaan tuon  värisiä lankoja!
 
Minnallen pöytä oli tänäkin vuonna täynnä vaikka mitä upeita juttuja, mutta minut eniten valloittivat kuitenkin lumitähdet. Uskomattoman kauniita! Eivät tässä kuvassa pääse aivan oikeuksiinsa, mutta vaikka joulukuusessa tuommoiset vähän pienmpinä olisivat niin ihania :)
 
Lisää lumihiutaleita... Nämä olivat Rustoopuorin käsialaa, virkattuja. Olisivat ihania vaikka joululahjoiksi, tämä idea on pistetty korvan taakse!
 

Tässä oli korvisinspiraatiota á la Kudottutuote Titta. Voi että kun rakastuin noihin farkkukorviksiin!
 

MinDeco, aivan ihania pitsituotteita, näihinkin tykästyin! 

 
Innolla tässä jo ensi vuoden messuja odottelen, inspiraatiotahan ei koskaan ole liikaa... Ja jos jotain kiinnostaa, tästä pääsee viime vuoden messupostaukseen. Ihanuuksia löytyi kyllä sekä tältä että viime vuodelta :)!
Kiitokset lukijaksi liittymisestä Rakkaudella Sadulle!
Emilia
 
 
  

3 kommenttia:

 1. Kivoja messukuvia ja kiva blogi muutenkin, liityn lukijaksi! Blogissani on sinulle haaste. :)

  VastaaPoista
 2. Voi kääk! Tämä oli jo toinen blogi johon tuputin haastetta, johon on jo aiemmin vastattu... eli unohda haaste. En kyllä enää haasta ketään mihinkään koskaan. Mutta löysinpä muutaman kivan uuden blogin, kun en halunnut ketään jo ennestään tuntemaani blogistia haastaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta kiitos haasteesta ja enhän minä nyt sitä tekemättä jätä:)! Nimittäin pidän haasteisiin vastaamisesta ja tuo antamasi on sitä paitsi hieman erilainen kuin edellinen. Kiitoksia lukijaksi liittymisestä, mukavaa että pidät blogistani :)!

   Poista