perjantai 23. tammikuuta 2015

Lumikuningattaren kruunu

Joskus yksinkertaiset ideat vain ovat parhaita.
Ja silloin kun ne ovat vielä salamannopeita tehdä, nousevat ne arvoon arvaamattomaan. Joten mikäpä voisi olla yksinkertaisempaa kun päistään kiinni rinkulaksi ommeltu pitsinpalanen, joka kovetetaan liimaseoksella ja sitten kiinni ommellaan pari paljettia ja helmeä. Mukavaa, helppoa, nopeaa ja yllättävän kivannäköistäkin.


Löysin idean jostain inspiroivasta askartelukirjasta kirjastosta, ja se pääsikin toteutukseen lahjaksi pikkusiskolleni. Pitsikruunu on paitsi ihana koriste, myös hyvä prinsessaleikeissä.


Pitsi on kerrassaan ihana materiaaali, se on niin monipuolinen ja näyttää hyvältä (ainakin minun silmääni) melkein joka paikassa. Minulla on oltava koko ajan käsityölaatikossa jonkinlainen pätkä "peruspitsiä" sillä jos sitä ei tarvittaessa ole, iskee kriisi. Ja sitähän tarvii aika usein, kun käyttötarkoitus vaihtelee aina korteista vaatteisiin, laukkuihin ja vaikka mihin.
Tällaisessa paikassa kruunu majailee tälläkin hetkellä. -Eli eikö vain, pitsi sopii kaikkialle. Vaikka sitten nallen päähän jos niikseen tulee.
Emilia

1 kommentti:

  1. Tulin pitkästä aikaa kurkistamaan blogiasi, ja voi että kun nyt pari postausta luettuani tekisi mieli ommella heti jotain! :3 Sulla on AIVAN IHANA blogi, ja toivon että jatkaisit bloggaamista, ihme kun sulla ei ole enemmän lukijoita! :o

    VastaaPoista