maanantai 15. huhtikuuta 2013

Söpöily -shortsihaalari

Viikonloppuna iski inspiraatio, ja oli aivan pakko ommella tällainen farkkushortsihaalari (sanahirviö tuo koko nimi ;) Oikeastaan inspiraatio lähti ärsytyksestä; Hulluilla päivillä oli myynnissä yllätystuotteena hieman tämän haalarin näköinen mekko, jota en saanut :( Tai oikeastaan haalari on ollut jo pitkään haaveissa, mutta kaupasta ei ole vain löytynyt mun budjetille sopivaa kivaa mallia, joten tuo mekon missaus oli "viimeinen pisara". Ja ei kun farkkuja leikkelemään.
 
 
(Joskus olisi niin ihanaa olla muotibloggari ihan vain"asukuvien" takia. Näiden ottaminen oli ihan parasta :) !
Koska farkkushortsihaalari on pikkuisen söpöilytyylinen, oli minunkin ihan pakko tehdä näissä kuvissa jotain söpöä... Ja ihanaa, nyt oli ulkona niin lämmintä, ettei kuvatessa palellut kertaakaan!
Haalariin uhrasin kahden vanhat (=reikäiset) EDC:n farkut ja yhden enon vanhan Levi's -farkkutakin. Farkkutakkia on tuo etuosan lappu, napituslista ja taskujen napit sattuivat juuri sopivasti henkseleiden kiinnitykseen.
 
Katsokaa, ruohikko pilkistää jo tuolla taka-alalla!
 
Tällainen vähän vähemmän kiva yksityiskohta löytyy takaa... Farkkujen nappia ja vetoketjua edestä ei tietenkään enää lapun kiinnityksen jälkeen voi avata, joten shortsiosa ei mahtunut enää jalkaan ;) Päätin sitten, että ei kun kuminauhaa tuonne taakse vaan, ja niin teinkin. Vasta myöhemmin hoksasin että vetskarihan se fiksuin vaihtoehto olisi ollut...
  Mutta kaiken kaikkiaan tästä tuli ainakin toiveiden mukainen (ja ilmainen!!), ja sainpas tuota kunnioitusta herättävää reikäisten farkkujen varastoa vähän kutistettua. Enkä minä nyt tämän kanssa minnekään kaupungille ole lähdössä, joten menisiköhän tuo kuminauhakämmi sellaisena "itsetehdyn leimana"...?
Emilia

 

2 kommenttia:

 1. Ihana :)
  sun blogis on toosi inspiroiva! vitsi ku osais itekki ommella ja tehä kaikkee muutaki ku neuloo villasukkia xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ja tiiäkkö mitä? Villasukat on loistava saavutus, sillä mun kärsivällisydelle ne ovat aivan liian suuri työ ;)

   Poista