maanantai 29. huhtikuuta 2013

Ihana tunika

Tällainen koulutyö vaihteeksi, ja vaikka itse sanonkin, tuli ihana! Tämä malli oli vielä paljon parempi kuin odotinkaan, eli kun sunnuntaina sain tunikan ensimmäistä kertaa vaatteen näköisenä päälle, ei vaihtoehtoja enää ollut: Oli pakko ommella hetimullekaikkitännenyt -fiiliksellä se loppuun ;)
    Ja oikeastaan tämä onkin melkein enemmän koti- kuin koulutyö, kun koulussa en paljon muuta tehnyt kuin piirsin kaavat ja leikkasin. Sattui muita menoja vaikka kuinka monen kässäntunnin päälle, joten ompelukoneella oli kotonakin töitä.
 
 
Olen näköjään koukussa tämän värisiin tunikoihin...Mieli muuttuu -pitsitunikakin on melkein tismalleen saman värinen :) Kankaan oli kyllä alun perin tarkoitus olla ihan erilaista, pellavaa, mutta kaupassa ei ollut sellaista tarpeeksi ohuena :( Täytyi tällä viskoosikankaalla selvitä, mutta ihan kivasti toimi sekin :)
Tunika oli muuten tosi helppo ommella, mutta muotokaitalepääntien (minulle uusi tuttavuus) kanssa meinasi mennä sitten kunnolla metsään. Onneksi kässänopet on keksitty...
   Huomenna pitäisi näyttää tätä tunikaa kyseiselle kässänopelle...saa nähdä mitä mieltä on...Toivottavasti tykkää yhtä paljon kuin minäkin ;) !
Emilia


2 kommenttia: