maanantai 13. toukokuuta 2013

Kuorintavoide äidille

Pahoittelut, en ole postannut ihan hirmu pitkään aikaam, mutta taitaa mennä ihan koe- + esiintymis- +läksyvuoren piikkiin...
Tänä äitienpäivänä oli kyllä ihan paniikki, kun tuntui, että äidille ei keksi mitään lahjaa. Sitten kun lauantai-iltana katselin uusimpia blogipäivityksiä, pomppasi silmille Eilen tein -blogin DIY-kuorintavoiteen ohje. Ei kun aineiden pikamixaus ja äitienpäivän lahja oli pelastettu :) Tietenkin sitten leivoin myös äidille: suolaisia ja makeita muffinsseja, keksejä ja uunijäätelöä.
Tällainen voide:

Kivasti kerrostuivat nuo ainekset :DD
Lisäsin alkuperäiseen ohjeeseen kaura- ja kookoshiutaleita, sillä niiden pitäisi ilmeisesti myös olla hyviä kuorimaan. Äiti vaikutti ihan tyytyväiselta lahjansa, ja aikoi testata. Pitääpä laittaa sitten tännekin testituloksia...
Emilia

1 kommentti:

 1. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  VastaaPoista