sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Jääprinsessan hame

Kaverini harrastaa luistelua melkoisen kovalla tasolla, ja tarvitsi treeneihin harjoitushameen. Hän kysyi sitten minulta, että voisinko sellaisen hänelle tehdä, ja otin haasteen vastaan. Ja melkoinen haaste se olikin.
   En ole aikaisemmin kaavoittanut vaatteita ollenkaan, vaan jotain hyvin yksinkertaisia juttuja, joilla nyt ei koolla ole mitään kuolemanvakavaa väliä. (Toisin sanoen kukaan ei tule mittailemaan Cittarissa kauppakassisi kokoa.) Luistelussa se meno ei jäällä ole mitään kaikista rauhallisinta, joten hameen olisi ihan hyvä pysyä ylhäällä. Siinä siis suurin haaste, ja ongelmia meinasi tuottaa myös hameen alle tuleva housuosa. Mutta täytyy sanoa, että olen melko ylpeä aikaansaaanoksesta!

 
 

Kiitokset mallina poseeraamisesta hameen saajalle ;)!
Kuten kuvista näkyy, kaverini on aivan hurjan venyvä :) Hameen väri on mielstäni aivan ihana. Housuosa ja vyötärökaitale ovat lycraa, kaksinkertainen hameosa taas sifonkia. Ja muuten tismalleen samasta sifongista olen tehnyt tämän paidan. Tässä hame ihan ilman käyttäjää ja housuosa.

 
   Hameprojektia helpotti hieman se, että sain ottaa mitat jo valmiista luisteluhameesta, joka kuitenkin oli kaverilleni väärän kokoinen... Kyllä siitä onneksi jotain apua sai, ja yhden päivän ompelu-urakan jälkeen hame oli valmis. Sovittaessa suunnilleen kädet ristissä toivoin että hame olisi sopiva. Oli se onneksi melkein, housuosan jalantiet olivat vaan liian pienet. Ompelin ne äkkiä kuntoon ja voilá. Se oli siinä.
     Kuulemma hame on toiminut hyvin, ja minulla olisi haaveissa tehdä vielä toinen... Kaverini ei nimittäin ole ainut luistelua harrastava lähipiirissä. Toinen on pikkusisko, jota varten pitää tietysti tehdä omat kaavat, kun hän on niin paljon pienempi. Huoh. Tässä kai ne kaavoittajantaidot kehittyy...
Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti