sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Nyt ois ruista ranteessa

Tämä oli vähän erilainen työ kuin yleensä, sillä en kovin usein innostu tämän tyylisistä malleista. Mutta kun ruudulta näkyi Eilen tein-blogin Hannen Ruista ranteeseen-ranteenlämmittimet, olin ihan myyty. Sama kävi langan kanssa. En ole aikaisemmin tweedlankaa neulonut enkä niistä kovin innostunut, mutta messuilta löytynyt lanka oli yksinkertaisesti i-h-a-n-a-a. 100% luomusuomenlammasta ja ihana ohje niin siinä oli näiden ranteenlämmittimien resepti.
(Ja tästä kuvausprojektista opimme sen, että aina lapasia/ranteenlämmittimiä tms. kuvattaessa pitää hommata kuvaaja! Voin kertoa, että yhdellä kädellä kuvaaminen ei ole herkkua ja se kyllä näkyy tarkennuksissa... :D)
  Lanka sopi täydellisesti ohjeeseen: Kaveri totesi koulussa ihan spontaanisti näitä neuloessani, että lanka on ihan ruisleivän näköistä, ja minä hykertelin, että niinhän sen kuuluukin olla.
  Kiristysnauha (tai mikä tuo sitten onkaan) on mielestäni aivan ihana. Varmaan johtuu osittain siitä että rakastan laittaa nappeja vähän kaikkialle. Tähän työhön helmiäsnapit toivat kivasti hohtoa muuten niin rustiikkiseen lankaan.
   Pahoittelut, että viime aikoina on tullut postailtua ihan liian vähän. Koulu vie aikaa ja ens viikolla olisi luvassa vielä neljät kokeet (Huokaus...) Taidan painua lukemaan ;)
Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti