lauantai 28. joulukuuta 2013

Pitkästä aikaa

Moi kaikille jotka tätä blogia jaksavat vielä lukea pitkästä aikaa :)! Isot pahoittelut, olen pitänyt ihan liian pitkän tauon postailussa joulunaluskiireiden, -kokeiden ja varmaan lähemmäs kahdenkymmenen esityksen takia. Nyt on kuitenkin ihana loma ja sehän tarkoittaa että on aikaa! Ja kun on aikaa niin se tarkoittaa postauksia. Käsitöitä en kuitenkaan ole heitteille jättänyt, ja iso kasa paketteija valmistuikin puikoilta ja koukuilta pukinkonttiin. Niitä olisi tässä tarkoitus esitellä, ensimmäisenä jouluisimmat alta pois.
   Hupsistarallaa-blogin Norsis bloggasi jokin aikaa sitten aivan suloisesta tontusta, johon oli haettu inspiraatiota Kahden vaiheilla-blogista7, joka inspiroi minuakin tähän mainioon parivaljakkoon. Viikset vain vaihdoin parraksi, sillä tontut muuttivat aaton myötä isovanhemmille, ja ajattelin partojen olevan enemmän heidän mieleensä :)


  Taustalla näkyy pakettikasa, jota tässä olisi tarkoitus pikku hiljaa alkaa esitellä. Tontut pääsivät sen jatkoksi heti kuvaamisen jälkeen.
   Joulu sujui minulla mukavasti ja itselle paketeista paljastui muun muassa 30€ lahjakortti Eurokankaaseen ja Veera Välimäen ihanainen Lankaleikki (josta Pilvenpiirtäjä olisi kovasti menossa To do-listalle).
   Joulun jälkeen olen tehnyt työtä joka on oikeasti ollut varmaan viisi vuotta kesken... Pitäkää peukkuja että valmistuu! 
    Olin jo ihan unohtanut miten mukavaa bloggaaminen on... Nyt kyllä lupaan reipastua tässä!
Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti