sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Pitsipuu-kassi

Mitä syntyy kun ajatuksissaan soittaa huilua, pikkuisen stressaa siitä, että mitäs se opettaja oikein huomenna sanoo kun ei ole ehtinyt harjoitella tarpeeksi ja pikku hiljaa sitä alkaa miettiä jotain ihan muuta...
    Siitä syntyy inspiraatio. Yhtäkkiä vain päähän välähti kuva kassista, jossa olisi puu jonka lehvästö olisi pyöreä pitsiliina. Huilu vilahti aika äkkiä koteloon ja ei kun suunnittelemaan. Aika kauan kuitenkin kesti, että tämä ihan toteutuksen tasolle pääsi kun piti kirpparilta löytää Se Täydellinen Pitsiliina. Kun äiti sitten vielä kyseli että olisiko käyttöä revenneelle lakanalle, niin ompelukone alkoi surrata mummille joululahjakassia, tosin aika viime tingassa... Taisi olla 22. päivä kun tämän tein :)

Olisi varmaan ollut ihan fiksua mankeloida lakana ensin, kun nyt tuntui ettei sitä saanut sileäksi sitten millään ja kyllähän se noissa kuvissakin näkyy... Kaavan piirsin jostain vanhasta kangaskassista, ja nyt kyllä kovasti haluttaisi tämmöinen itsellekin tehdä. Tykästyin ideaan kovasti, ja nyt on päässä pyörinyt jo vaikka mitä pitsipuukoristeisia juttuja, mutta saa nyt nähdä että mikä toteutuu kun ensin pitäisi tuonne kirpparillekin suunnata.
   Mummi näytti tykkäävän kassista ja se aattona pääsikin heti käyttöön joululahjojen kotiinkuljetuksessa :)
Emilia

2 kommenttia: