sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Blogilogoilua

Kun koulussa on enää vain tämä yksi vuosi kuvista, pitää se käyttää hyödyksi myös blogin kannalta. Tehtävänä oli nimittäin ikioman logon suunnittelu joko omalle koululle tai sitten tulevaisuuden yritykselleen tai muulle jutulle. Ja minähän tein blogille!


Pahoittelut, suorastaan hävettää näiden kuvien laatu, mutta koulussa kun ei paljon järkkäria raahata mukana. 
Eiköhän tuosta kuitenkin jotain selvää saa, ja ideana tosiaan oli tehdä mustavalko- ja väriversio logosta. Itse pidän enemmän tuosta violetilla kirjoitetusta, mutta saa nyt nähdä mitä mieltä kuvisope on melko yksinkertaisesta väritoteutuksesta... 
    Nyt kuitenkin kysyn teidän mielipidettänne: Mitäs tykkäätte? Pitäisikö yläbanneriin tulla tälläinen logo blogille?(Tai vähän parempi kuva siitä, jos tuon nyt saisi kotiin ja kunnolla kuvattua.) Vai kuvaako tuo ylipäänsä mielestänne tätä blogia hyvin/huonosti? 
   Nämä tämmöiset kuvistyöt kyllä ovat ehdottomia lemppareitani, jossa kysytään myös luovuutta eikä vain piirtotaitoja. (Ihan siitäkin syystä että piirustustaitoni ovat... Kröhöm... Kyseenalaiset.) 
  Niin ja valitettavasti viime aikoina on ollut ilmassa paitsi blogilogoilua myös blogiloikoilua, ihan siitä syystä, että nyt ohjelmassa on yksi aika ihana isompi työ josta lisää sitten myöhemmin! Kohta on valmista joten eiköhän se loikoilu tästä lähene loppuan...
Emilia
    

2 kommenttia:

  1. Tosi hienot logot! Yläbanneriin ehdottomasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eiköhän logo sinne banneriin tiensä löydä kun saan vähän paremmin kuvailtua :)

      Poista