perjantai 3. tammikuuta 2014

Pikapannunalunen

Onhan se aika mukava fiilis aatonaatonaattona (Oisko kannattanu kirjoittaa ihan vaan 22. päivä?) tajuta, että yksi lahja puuttuu. Olin kyllä suunnitellut, että tekisin toiselle mummilleni tossut, mutta se projekti aina vaan siirtyi ja siirtyi ja siirtyi... Langatkin oli jo ostettuna (kolme kerää Novitan Huopasta) mutta ainakin toistaiseksi saavatkin jäädä lankakoriin, sillä mummi sai korvikepikalahjan.
    Tilanteen tajuttuani aloin selailla hädissäni Novita-lehden joulunumeroa, ja onneksi sieltä löytyi hätäapuohje, johon onneksi oli langatkin jo valmiina. Ei kun virkkaamaan ja aatonaattoaamuna huovutukseen pesukoneeseen. Ja yllätys, yllätys: illalla se oli kuiva ja ehti pakettiin muiden lahjojen kanssa.


Novitassa pannunalunen esitettiin piparina, mutta minulla ei sattunut olemaan ruskeaa lankaa enkä halunnut tehdä pannunalusta, jota voisi käyttää vaan jouluna. Kai tämä sitten vähän kukkaa muistuttaa?
   Tässä välissä muuten oikein mahtavaa vuotta 2014 kaikille ja kiitoksia jälleen ihanasta blogivuodesta! Jokainen kommentti ja katselukerta ilahduttaa :)! En tee tähän väliin mitään vuoden parhaat postausta, sillä sen teen sitten blogisynntäreiden aikaan niin kuin viimekin vuonna.Vuoden 2014 käsitöiltä toivon, että saisin vihdoinkin toteutettua jonkun neuletakin tai villapaidan. Pidetään peukkuja!
EmiliaEi kommentteja:

Lähetä kommentti