maanantai 20. tammikuuta 2014

Sackboy (vähän kiireellä)

Pitäisi kai tässä pikku hiljaa alkaa ymmärtää se, että mun tyyli tehdä käsitöitä (siis varsinkin niitä joilla on deadline...) on se, että ensin aloitetaan melko innostuneena, sitten jätetään vaikka muutamaksi viikoksi tekeminen melkein olemattomalle tasolle, ja puolta tuntia ennen lahjan antohetkeä ommellaan hikipäässä vielä vihonviimeisiä pistoja. Ja vaikka tämän tiedänkin silti aina, joka ikinen kerta olen ihan paniikissa, että eihän tätä saa valmiiksi ei sitten millään!
  Nyt meinasi oikeasti käydä huonosti. Kaverini innosti jouloman lopulla, että mitäs jos tekisin Little Big Planet-hahmon, Sackboyn. Innostuin ja aloitin virkkaamisen ihan täpinöissään ja siihen se sitten meinasi jäädä. Heräsin vasta kaverin juhlien päivän aamuna, että illallahan pitäisi olla valmista ja kiire tuli. Kova kiire. Mutta yllätys yllätys -valmista tuli, mutta kuvissa taitaa kiire vähän kyllä näkyä... Onneksi kyseessä oli yllätyssynttärit niin itse sankarin paikalle saapumista uskalsi myöhästyttää muutamalla minuutilla ilman sen huonompaa omaatuntoa.


Sackboy oli sen takia tosi kiva tehdä, että pikkuista näperrettävää meinasi riittää ihan yli oman tarpeen: vetoketjun kirjominen (tuo harmaa tuossa edessä on siis vetoketju,vaikka ei siltä näytäkään osittain johtuen kuvien kröhhöm laadukkuudesta. Luulin että sen tekaisisi iha tuosta vaan mutta oli koko hahmossa haastavinta.) Suu oli myös hauska tehdä ja yllättävän hyvin onnistuikin :) Synttärisankari taisi myös tykätä tuosta kielestä kun alkoi sitä heti kiskoa ulos. (Kyseessä on siis ihan itseni ikäinen poika joka toivottavasti ei tämän luettuaan ole minulle kauhean kiukkuinen...)
   Virkkasin sackboyn suoraan kuvasta, ilmaisia ohjeita tähän kyllä löytyi yllättävän paljon mutta tein mieluummin omasta päästä. Käsistä ei ehkä tullut ihan sellaiset kuin piti... Mutta ei haittaa. Nyt oikeastaan on semmoiset fiilikset että näitä voisi tehdä vaikka toisenkin!
Emilia


3 kommenttia: