tiistai 13. marraskuuta 2012

Ruma huivi.

Kun nyt joutui klassisen syysflunssan takia jäämään koulusta pois, niin ehtii sitä postatakin. Jotain hyvää tästä sairastamisestakin löytyy :)
   Ruma huivi tuli valmiiksi varmaan jo pari viikkoa sitten, mutta varmaan olen sitä alitajuisesti vältellyt postaamasta (Hävettää?).
        Sain mummilta ihanan väristä frillalankaa, olisikohan ollut Frillsiä, valmistajaa en muista. Aloin ihan innoissani neuloa, ja huivi tulikin valmiiksi ihan pikavauhtia samalla kun pänttäsin bilsan kokeisiin, ja tositosi helppohan tämä oli neuloa. Mutta. Huivi oli ruma. Ihan yksinkertaisesti. Ainakaan itse en voisi tätä ikinä käyttää, mutta nämähän ovatkin hieman vanhempien ihmisten muotia...
    Ruma huivi lähtee joululahjaksi, ja luulenpa, että saajan päällä huivi näyttää jopa kauniilta... (Olisikohan pitänyt muuttaa tuo otsikko Ruma huivi - jos se on minun päälläni -muotoon :) Tällainen tämä ruma/kaunis huivi on. Mitä mieltä olette? Kumpaa tämä on? Ruma vai kaunis? Elämän suuria kysymyksiä :D

Mallina toimi tällä kertaa äiti, ja siihen häntä saikin suostutella (mielipide huivista oli sama kuin minulla...) Syynä suostutteluun oli tuo takki, johon tuo huivi sopii vähän turhankin hyvin!
     Kiitokset muuten Ballerinalle lukijaksi liittymisestä! Piristi sairaspäivääni!
   Nyt pitäisi alkaa tehdä niitä läksyjä, mutta ei millään jaksaisi. Ei sitten millään... Jos sitä kuitenkin yrittäisi jaksaa ;)
Emilia


5 kommenttia:

 1. Ainakin huivi on herkullisen värinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Nyt tuli sählättyä tämän kommentoinnin kanssa, kun yritin tuota äsköistä kommenttia muokata kirjoitusvirheen takia, ja sitten se poistuikin... Tätä yritin sanoa: No se on totta, väri on oieastaan paras mahdollinen, mun lemppariväri :) !

   Poista
 2. Väri on tosi ihana ja onhan toi muutenkin tosi sievä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mun pitää oikeasti kohta muuttaa tuo otsikko :) !

   Poista