perjantai 9. marraskuuta 2012

Haasteellista :D

Kuten otsikko kertoo, luvassa on haaste, mutta sitä ennen vielä jotain tärkeämpää: pahoittelut. En ole saanut postattua kahteen (!!????) viikkoon. Syynä oli kuitenkin (ei tällä kertaa laiskuus vaan) reissu Murmanskiin tanssiryhmän kanssa :) Meillä oli aivan huippukivaa, esitettiin kahdesti, shoppailtiin, pidettiin worskshop :D
  Käsitöitä en juurikaan ehtinyt tehdä, ja se, mitä tein, oli kauluria itselleni (nyt on huono omatunto, kun olisi pitänyt tehdä joululahjoja...) Se oli sitä ihanaa pörrölankaa, ja yritän siihen jotain palmikkoa vääntää keskelle, mutta se taitaa jäädä sen pörrölangan alle piiloon :D Tällainen:
Pöh. Ei se palmikko näy. Ei sitten millään :( No, onpahan vähän mielekkäämpää neuloa...
Sitten siihen haasteeseen. Tätä ovat tehneet jo vaikka kuinka monet, ainakin Ella, Milla ja Salla. Sallalta minä nämä kysymykset nappasin, kun hän minut virallisesti haastoi. Kiitos kovasti :)
(Seuraava teksti on kopioitu suoraan Sallan blogista)
Haasteen ohjeet:
Kiitä ja linkitä bloggaaja jolta sait tämän haasteen. Jokaisen haastetun henkilön täytyy vastata 11 kysymykseen jotka haasteen antaja on esittänyt ja postata vastaukset blogiinsa. Valitse sitten viisi uutta haastettavaa ja linkitä heidät postaukseesi. Keksi 11 uutta kysymystä joihin haastettujen tulee vastata. Älä haasta sitä henkilöä jolta sait tämän.
 
Sallan kysymykset:
Onko sinulla parasta ystävää?
No onhan minulla, mutta on muitakin ystäviä :)
Mitä harrastat?
Viulunsoittoa, tanssia (balettia ja modernia tanssia) ja kuoroa. Lisäksi luen, leivon, olen  kavereideni kanssa ja tietysti teen käsitöitä vapaa-ajallani. Käyn kahdessa orkesterissa ("normaalissa" harrastusorkassa ja koulun orkassa (olen musaluokalla)).Treenit minulla on viidet tai kuudet viikossa.
Lempivaatteesi?
Tämä on paha, mutta varmaan (perusfarkkujen lisäksi) harmaa-mustaraitainen EDC:n 3/4 hihainen paita (joka minulla sattuu olemaan just nyt päällä ;)
Lempivärisi?
Turkoosi!!! Sen värinen seinä löytyy huoneestakin!
Lempimuistosi?
Tätä en oikeasti tiedä, on niin paljon ihania... Semmosia jotka naurattaa, ja semmosia, jotka oli muuten vaan ihania ja vaikka mitä. Jos pitäis yksi sanoa, niin reissu Helsingin Lankamaailmaan oli kyllä ihan mieletön :D !!!
Lempijäätelömakusi?
Suklaa, sellainen jossa on oikein paljon hippuja (Alkoi heti tekemään mieli...)
Tykkäätkö kuvata?
No joo. En nyt mikäään kuvausaddikti ole, mutta Murmanskissa kuvasin ihan kaikkea aina kulkukoirista esiintymissalin kattokruunuun :)
Lempiaineesi koulussa?
No käsityöt (tätä kukaan ei arvannut :)
Onko teillä lemmikkiä?
Ei ole (Nyyh...), mutta koiran olen aina halunnut.
Missä paikoissa käyt netissä?
 Ainakin monissa blogeissa, Raverlyssä, ja sitten ihan kirjaston ja paikallisliikenteen sivuilla uusimassa lainoja ja katsomassa bussiaikatauluja. Facebookia minulla ei ole, vaikka sellaisen haluaisin :(
Luetko kirjoja - minkälaisia?
Joo! Olen aikamoinen lukutoukka 8) Ja fantasiaa  pääasiassa, joskus scifiä ja romantiikkaakin <3 Viimeksi meni Annukka Salaman Käärmeenlumooja. Oli aivan huippu! Paras kirja jonka olen lukenut on ehkä Myyttihovi -kirjasarja. Sarjan vika osa on nytkin kirjastossa tilauksessa minulle :)
 
Apua. Oikeesti. Suunnilleen kaikki mun blogitutut ovat tehneet tämän haasteen! Kyllä nyt tähän pari vielä sain ja nämä molemmat ovat käsityöbloggareita :) Kyssäritkin ovat siis sitten käsityöaiheisia... Haastan Riikan ja Sannan. Kuitenkin kaikki jotka viitsivät ja, niin olkaa hyvät vaan! Tämän haasteen saa tästä vapaasti napata, ja olisi kiva, jos nappaisitte!
 
Kysymykset:
Onnistunein työsi ikinä (ja jos vielä kuvankin viitsisit laittaa)?
Mikä on lempparikäsityökauppasi?
Lempilanka ja paras väri siitä lempparilangasta?
Paljonko käytät rahaa käsityötarvikkeihin kuukaudessa suunnilleen?
Mikä on paras virkkukoukku/neulepuikkokoko?
Top3 To do - listalta?
Mikä on mielestäsi käsityöihmisten kansalliseepos (siis kirja :) ?
Mikä on omituisin käsityömateriaali, mistä olet tehnyt jotain?
Suunnitteletko miten paljon töistäsi itse (%)?
Mitä käsityölehtiä sinulle tulee?
Viimeisenä klassinen Suuren käsityölehden Nuori suunnittelija- kyssäri:
Kerä villalankaa, pussillinen helmiä vai metri trikoota?
 
Kiitos kaikille, jotka tämän haluavat tehdä! Linkatkaa mulle tähän postaukseen, jos teette :) !
Emilia
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti