perjantai 23. marraskuuta 2012

Söpö pussi, rätti ja messut

Nyt on paljon asiaa, kun en ole päässyt bloggailemaan melkein viikkon. Parempi se kuitenkin on näin päin että on paljon asiaa, kun ei yhtään, vaikka ei ehtisi bloggaamaankaan :)
   Ensinnäkin kiitos Anskulille ja Nepparille lukijoiksi liittymisestä :) On se tällaiselle pienelle bloggaajalle aina niin kivaa kun saa uuden lukijan, ja kun tällä kertaa niitä oli vieläpä kaksi :D ! Wau!
    Aloitetaan koulutöillä (eikö koulu olekin ainakin vanhempien mukaan se, mikä menee kaiken edelle :) Me tehtiin koulussa tällainen ihan perus kristallimuovipussukka, johon sai laittaa jotain kuvia muovin ja kankaan väliin. Ja minähän laitoin pöllöjä! Pussi oli aivan hypernopea tehdä, ei mennyt kuin jotain muutama tunti, eli koulutyöksi aika kiva.Nuo jännät pussin pinnassa ovat "juomut" ovat ompelujälkiä; siten kiinnitettiin kuvat, ja tässä vain valo taittuu siitä tositosi rumasti. Pussin päällä on siis muovi, ja alla kangas.

 Sitten se rätti. Se on ihan bambulangasta tehty, uusimman Modan ohjeella. Tekniikka oli minulle uusi; kaksipuoleinen palmikko nimittäin. Idea tässä oli tosi fiksu, ja itse rätti oli nopea ja helppo toteuttaa. Lankana toimi klassisesti Hjertegarnin Blend Bamboo. Tiskirätti lähtee joululahjaksi, samalle tyypille kuin edellinenkin rätti. Tein ohjetta pienemmillä puikoilla ja langalla, mutta ihan mukavan kokoinen tästä silti tuli, vaikka ei kyllä olisi haitannut vaikka olisi ollut vielä vähän isompi, vaikka ohjetta pidemmän teinkin.
Ja pitäähän rätti kuvata aina elinympäristössäänkin :)Kävin sellaisilla minimessuilla viime viikonloppuna (Siis en Tampereella, mutta mitä olen muiden blogeista lukenut, niin oli kuulemma ollut aivan mieletön reissu....mäkin haluun sinne joskus!) Näillä minimessuilla oli vielä aikaisempaakin vähemmän myyjiä; kaikki vähänkään ammattimaiset olivat siellä Tampereella, mutta oli sinne kyllä melkoiset määrät taitoa kertynyt, ja muutama tuttukin myyjä näkyi :) Tällaisia oli mun lempparipöydät:

Nämä oli aivan ihania! Kaikkia suloisia pöllöjuttuja ja semmoisia. Tämän nimi unohtui jo, mutta se näkyy tuossa yläkuvan maatuskakyltissä epäselvästi. Jokin D:llä alkava? Jos joku tunnistaa, niin laittakaa kommenttia, mä oon tosi pahoillani, että tähän ei nyt saatu nimeä!

Tällä ei edes ollut nimeä, mutta joka vuosi on sama vanha setä ollut myymässä aivan mielettömän heinoja nukkekotikalusteita. Tässä nuo pianot, jotka on kyllä tosi Wau!


Ihanista kaupoista puheenollen, löysin netistä aika vasta aivan ihanan kaupan, Hattentatin. Olin aivan ihmetyksissäni, miten paljon suloisia juttuja siellä oli ... ja pöllöjä koruina ja seinätarroina ja vaikka minä muina.(Oli siellä muitakin kuin pöllöjä, mutta minä ihastuin niihin eniten...) Ihanaa :) !

Toivottavasti joku jaksoi lukea tämän mun romaanin mittaisen postauksen! (Ei kun kirjailijan uralle...)
Emilia


2 kommenttia: