sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Ihania asioita

Mä tiedän, tuo on aika tosi ylimalkainen otsikko, mutta nyt on asia vain niin, että postattavana on monta pientä ihanuutta, joista ei yksinään viitsi tehdä postausta, mutta jotka kimpassa muodostavat ihan mukavan kokonaisuuden :)
   Mun kotikaupungista lopetti yksi aivan ihana lankaliike. Nyyh ;(  Mutta jotain hyvääkin: loppuunmyynnissä hinnat olivat ihan mukavasti alennetut. Lankoja ei mukaan tarttunut (yritän kovasti pienentää noita meillä asustavia lankavuoria :), mutta neljä suloista  nappia kuitenkin: kookosnappi, yksi iso helmiäisnappi ja kaksi pientä.


Ihana asia #2 : Sitruuna-mustikkamuffissit, eilen illalla tehdyt. Oli niin taivaallisen hyviä, että nam! Maut sopivat hyvin yhteen, mutta taikina oli aika villin näköistä ennen paistamista, kun käytin pakastemustikoita, ja niistähän leviää väriä...


Vaativat reilusti pidemmän paistoajan kuin ohjeessa sanotaan, ainakin meidän uunissa, mutta tämännäköisiä sieltä uunista lopulsta putkahti. (Anteeksi huinosta kuvasta, illalla ei ollut kuvausinnostus kauhean korkealla... Mutta tuo lautanen ei ole likainen, vaan valo heijastuu siitä! )


Ihana asia #3 : Vanhat, mustat tennarit kirpparilta, kokoa 33. Ja yllätys yllätys, ne eivät ole minulle, vaan yhteen laukkuprojektiin, idea on täältä. Kun näin tuon kuvan laukusta (Jonka tekin pääsette näkemään siitä linkistä), sain sellaisen innostuskohtauksen, että suunnilleen pompin kattoon riemusta (=Mulle! Heti! Tänne! Tahtoo! Tehdä! Tuollaisen! :) Ja ei kun kirppareille metsästämään tennareita. Kävin kahdessa paikassa, mutta vain yhdet löytyi. Vielä tarttis kahdet...
Niin ja vielä yksi juttu: Arvontapalkinnot edistyy, eka on jo valmis ja toista aloiteltu :)
Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti