sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Laukku + tennarit = Wau!

Taisin tästä ihanuudesta teille jo aikaisemmin mainita, ja nyt se on valmis. Tennarilaukku. Siis ei laukku tennareita varten vaan niistä tehty! Idea löytyi Hupsistarallaa - blogista, ja kun tuon kuvan näin, niin sain sellaisen tahtoo-tehdä-heti-kohtauksen :) Ja nyt on kyllä aika hieno fiilis, kun tein sen ilman ohjetta ihan vain kuvasta mallia katsoen.(Tosin en ole aikaisemmin laukkua vuorittanut (olen nolo), joten Tosimummon näppärä kirjastokassin ohje sai toimia vuoritusavustajana.)
   Tennareissa oli aikamoinen metsästäminen, mutta loppuenlopuksi kaikki kolme paria sain haalittua kasaan kirppareilta, kun meillä noita tennarinkuluttajia ei ole vielä muita kuin minä, ja kaikki mun vanhat säästetään pikkusiskolle. Että mene niitä sitten leikkelemään :)
Kankaana toimi kaverilta viime vuonna synttärilahjaksi saatu Marimekon turkoosi Räsymatto- kangas. Siitä asti se on odottanut Sitä Oikeaa laukkuprojektia, ja tässä se nyt tuli :) Ihana tuo väri, kiitokset vielä sinne kaverille, jos sattuu tätä lukemaan :) Vuorena oli jotain monta vuotta vanhaa turkoosia puuvillakangasta, josta olen alunperin tehnyt pikkusiskolle pehmokoiran joskus 9-vuotiaana.


Käytössä. Hoksasin vasta tehdessäni linkkiä tuonne alkuperäiseen ideapostaukseen, että olin ottanut tämän kuvan samalla lailla kun siellä. Hups :) 

Tämmöinen takaa. Olen aika ylpeä siitä että sain tuon vetskarin jotenkuten tuohon kassin suulle kiinni, kun mulla näiden ompelutöiden kanssa on aina vähän jännnää, että onnistuuko vai ei :) Tämä onnistui, mutta kyllä säikähdyksiäkin matkan varrella tuli...

Vuori ja sisätasku. Mulla on aina pakko olla laukussa kännykälle tuollainen pikkutasku, niin nyt tuli sellainen tehtyä. Ja tosi isohan tämä on, koko kassi siis, kun tuo tennarikuvio vaatii aika paljon tilaa. Mutta nyt sitten mahtuu! 
     Tämä oli kyllä tosi ihana ja palkitseva työ, mutta jos joku muukin innostuu tällaista tekemään, niin kannattaa ottaa sitten jonkin muun värisiä tennareita kuin valkoisia... Ne pestiin kahdesti koneessa, kerran käsin ja käsiteltiin tahranpoistoaineella, ja silti on vielä vähän kellertävät. Huoh. Mutta kaikkien hinnat ei ollut kirpparilla kuin yhteensä 2€ + 2€ + 3€ = 7€ Mutta jos niistä tennareista sanois vielä jotain, niin tosi mielenkiintoista niitä oli ratkoa, kun näki kaikki tukirakenteet ja silleen. Tennarikirurgiaa :)
  Vielä muistuttelen arvonnasta, että käykääpä osallistumassa, kun palkintoja arvotaan kaksi, ja vasta 16 on mukana :) 
   Isot kiitokset sekä Tarulle että Kutomakoneelle lukijaksi liittymisestä! On aina yhtä ihanaa huomata, että blogi on saanut uuden lukijan :)
Emilia

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No kiitos kovasti! Kyllä tuota ihan kehtaa käyttää :)

   Poista
 2. Wau, tosi hieno tuo laukku! Heti tuli mieleen eräs ystäväni, jolle voisi samanlaisen tehdä lahjaksi. Pistänpä idean siis korvan taakse. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämähän se vasta mukava lahjaidis onkin, kun samanlaista et saa mistään kaupasta! Ja kun on vielä niin helppo tehdäkin :)

   Poista
 3. Et tiedäkään miten paljon mun sydäntä lämmittää tää :) Ihana kassi! :) HIENO! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mutta onhan tuo jo ihan sydäntälämmittävän riemastuttava tuo sinun ideasi! Tehdä tennareista kassi! Ei kyllä tähän päähän olisi kuuna päivänä pälkähtänyt... On se hyvä, että jotkut ovat tuollaisia ideapankkeja :) !

   Poista
 4. Vau, ihana! Itsekin oon tuollaista miettinyt, mutta en tiedä raaskinko tuhota mun consseja :D Sun laukkus on kuitenkin tosi upeasti tehty ja myös vuori on tosi onnistunut, vaikket ennen ollutkaan tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Siitä vaan tekemään, tää on helppo ja kiva väkertää :) Ja kirpparit toimivat pelastajana, jos omat tennarit on liian hyvässä kunnossa/ liian rakkaat/ liian huonossa kunnossa :)

   Poista
 5. Tosi hienon laukun teit. Terveisin kankaan lähettäjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ! Eipä tosin olisi tullut läheskään yhtä hieno ilman tuota lähettämääsi kangasta :)

   Poista