lauantai 2. helmikuuta 2013

Arvonnan voittajat ovat...

...Blogiin ihastunut mummeli ja Tiiti66! Isot onnittelut molemmille!!!
Arvonta oli alunperin tarkoitus suorittaa pikkusiskon ollessa virallisena valvojana, mutta sitten pikkusiskosta tulikin virallinen arpoja :) Näin arvonta suoritettiin:

 
 
 
Blogiin ihastuneen mummelin lappu nousi ensimmäisenä, joten hän sai haluamansa kukkaron, eli vaaleanpunaisen pitsikukkaron.
 
Myös Tiiti olisi halunnut pitsikukkaron, mutta koska hänen lappunsa nousi toisena, saa hän raitakukkaron.
 
Kukkarot olivat tosi tasaisesti suosittuja: Pitsikukkaron olisi halunnut voittaa 11 ihmistä ja raitakukkaron 10. Kumman vaan haluajia oli neljä.
Kun aloin suunnittelemaan tätä arvontaa, ajattelin , että jos osallistujia tulee 20, niin pompin riemusta kattoon. Kaiken kaikkiaan osallistujia tuli kuitenkin 26! Kiitokset kaikille! Jokainen kommentti lämmitti mieltäni! (Ja pompinhan minä myös riemusta, vaikka en ihan kattoon asti päässyt :)
    Arvonnan yhteydessä pyysin myös mielipiteitänne uudesta ulkoasusta, ja niitähän tuli. Taustakuvaa luonnehdittiin ihanan keväiseksi, raikkaaksi ja pirteäksi, mutta sivupalkin huono näkyvyys selkeästi haittasi. Olen kanssanne samaa mieltä: siellä tekstit näkyvät huonosti. Yritin korjata asiaa muuttamalla linkin väriä tummemmaksi, mutta koko sivupalkkia en osannut valkoiseksi muuttaa. Mutta yrittäminen jatkuu...  Kiitos kaikille ulkoasua kommentoineille!!!
   Molempiin voittajiin on otettu yhteyttä, ja paketit lähtevät pian postiin :)
Emilia

 
 

2 kommenttia:

  1. Katto kävi lähellä täälläkin, mahtava voitto, kiitos!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava, jos on mieluisa! Ja on se hyvä, että taloissa on korkeat katot, ettei ihan ole pää kuhmuilla koko ajan :) Nyt jos vastaat vielä siihen sähköpostiviestiini, niin kukkaro pääsee pian postiin...

      Poista