lauantai 2. helmikuuta 2013

Pörrö-tuubihuivi

 Vihdoinkin se on valmis. Ostin tämän ihanan  pörrölangan joskus syksyllä, aloitin neulomisen marraskuussa, into lopahti, purin joulun jälkeen ja aloitin neulomisen uudelleen vajaat kaksi viikkoa sitten. Ja sitten sitä huivia vain tuli ja tuli ja eilen illalla sain sen valmiiksi. Ja on se kyllä ihana. Olen kärsinyt aivan liian kauan liian ohuista huiveista, joten halusin tästä muhkean. Tosi muhkean. Ajattelin alun perin, että haluan sellaisen kaksi kertaa kaulan ympärille kierrettävän, mutta leveyttä tulikin sitten niin paljon, että yksi kierros riitti.
Aika jännästä kulmasta  tämä kuva, mutta toivottavasti hahmotatte :)
Lanka oli tosiaan sellaista hieman lenkkimohairin tapaista, aika hankalaa neulottavaa, mutta lopputulos on kyllä ihanan pehmoinen <3 Neuloin huivin Eilen tein-blogin ohjeella Tadaa-huivista muokaten, olisinkohan laittanut tähän jotain 50 silmukkaa ja neulos oli helmineuletta pidennetyillä silmukoilla. Uusi tekniikka minulle, mutta helppo :)
Vielä kuva edestä. Ja en mä oikeasti ole naamaltani noin harmaa ;)
Ulkona oli kaamea tuisku ja tuuli, joten hiukset on jokseenkin villisti, ja lumihuitaleet leijuu edessä... Hienot olostuhteet tosiaan, mutta ainakin oli luonnonvaloa.
Tässä näkyy se pörröisyys ja lenkkisyys vielä paremmin. Lanka oli Järbo Garnin Moaa, jota meni puolitoista kerää. Jos siitä lopusta saisi vaikka lammas-pehmolelun tehtyä jollekin...
  Nyt sitten aloitin toista huivia beige-valkoisesta pampulalangasta, joka on 100 % polyesteriä. Ei hyvä. Mutta pakko se on saada lankakorista pois lojumasta, ja huivi on sen verran helppo neuloa, että pystyy tekemään vaikka samalla kun lukee historian kokeeseen.


Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti