perjantai 15. helmikuuta 2013

Luolamaalaus-laukku

Koulussa tehtiin joku pieni huovutettu työ, ja minulla tuli sitten tällainen minikokoinen laukku, johon saa näppärästi mahtumaan kännykän ja avaimet. Suunnittelu lähti kauan sitten ostamastani napista, joka on puinen ja kiekurakuvioinen, ja sitä yritin tässä matkan varrella huopaan jäljitellä. (En kuitenkaan ihan puisuutta, mutta vähän sinne päin...) Huopa huovutettiin märkänä tasona, ja siitä sitten leikattiin kaavan mukaan sopivan kokoinen ja ommeltiin. Minä lisäsin vielä hihnan. Ei ollenkaan vaikea työ, mutta ihan mukava lopputulos :)
Koska laukussa on musta - harmaa- ruskeita kuvioita aika sekavasti, sai se lempinimen "luolamaalauslaukku" (Mutta itse kyllä tykkään sanoa tätä ihan tuttavallisesti barbaarilaukuksi :) Ja kyllä me siitä kavereiden kanssa kässäntunilla löydettiinkin ihan selkeitä luolamaalauskuvioita :) !
Luolamaalauksen reunat on siistitty pykäpistoilla. (Osasivatkohan luolamiehet niitä?)
Koulussa seuraavana työnä on tulossa tunika, ja kotonakin vaikka kuinka monta työtä jo valmiina odottamassa sopivaa päivänvalon hetkeä, että pääsisi kuvaamaan. Nämäkin otokset piti räpsiä pimeässä, mutta eikö pimeä sovi barbaariseen tyyliin... :)
Emilia


 

2 kommenttia: