maanantai 26. elokuuta 2013

Lähilankaa

Eikös olekin aika hauska ajatus, että tiedän nimeltä lampaat, joiden villasta kehrätystä langasta neulon lapasia? Mummolan naapurissa nimittäin oli vielä viime kesänä lampaita, ja voi, kun tämä tyttö riemastui kun mummi antoi minulle kaksi kerää ihanan villantuoksuista lankaa, joka oli kehrätty heidän naapureidensa lampaitten villasta. Niitä lampaita käytiin monta kertaa silittelemässä, ja nyt on hieman niiden villaa päässyt minunkin puikoilleni!

Kerät kyllä olivat alunperin isompia, mutta kuvausvaiheessa oli ensimmäinen lapanen jo puikoilta valmistunut, ja nyt on jo toinen menossa. Kovin kauan ei siis pitäisi enää nokka tohista näiden parissa. Malli tosin pysyköön vielä yllätyksenä, ihan kaikkea en näistä lapasista vielä paljasta ;)
   Ja lopuksi, vielä kerran on pakko hehkuttaa sitä lankaa, miten ihanaa se on (Ettehän kylästy?) Pehmoista ja täysin värjäämätöntä, lampaat ovat luonnostaan ruskea ja vaaleanharmaa.
   Olisi kyllä aika ihanaa, jos olisi omia lampaita, joiden villaa voisi kehrätä (Sen taidon aion kyllä opetella!) ja sitten neuloa siitä jotain... Mutta tämä lähilanka on jo melko lähellä sitä, mä sentään tiedän nimeltä ne lampaat, joiden villaa neulon :)!
Emilia
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti