sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Maatuskat #2

Nyt on sitten toisetkin maatuskat tehty, kaverille synttärilahjaksi. Meinasi vaan pikkuriikkisen kiire tulla, mutta kuka kieltää lahjan neulomisen vielä kahta tuntia ennen juhlia ;)? Ajoissa ne kuitenkin valmistuivat, ja nyt on vähän tyhjä olo, kun olen nyt neulonut kahdet maatuskat ja ei ole pitkään aikaan ollut sellaista hetkeä, etteivät lapaset tällä mallilla olisi kesken.
 
 
 
 Pahoittelut, kuvien laatu ei ole mikään huippu, koska järkkärin akku loppui juuri sopivasti ja kännykkä sai tuurata... Oli muuten aivan ihana kuvata, kun luonto on niin syksyisen näköinen!
  Kaveri sai valita värit, ja jälleenkään en saanut tätä mallia kokonaan seiskaveikasta tehtyä. Valkoinen oli kyllä seiskaveikkaa, mutta oikeaa laivastonsinisen sävyä ei löytynyt. Järbon Saga-lanka sai siis tuurata. Ja langoista puheenollen, nämä lapaset tuntuivat suorastaan kylmiltä, kun vertaa edellisiin maatuskoihin: 100% villaa oli kädessä vähän eri lämpöinen :) Näköjään olisi vielä kolmannet maatuskat tulossa tilaustyönä, mutta nyt pidän kyllä taukoa!
Emilia
  

2 kommenttia:

 1. ihanat maatuskat!
  pitäis varmaa ittekki kokeilla tota mallii :)
  sulla on tosi kiva blogi!

  http://wild-crafts-anni.blogspot.fi/

  - anni

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)! Kannattaa kokeilla ilman muuta, mutta varoitan: Maatuskat ovat koukuttavia neuloa :)

  VastaaPoista