sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Ne ihanat maatuskat

Kun näin tämän ohjeen, olin myyty. Kun mummi antoi minulle tätä lähilankaa, olin myyty. Ja vitsit, kun siitä lähilangasta tekee lapaset sen ohjeen mukaan, on tosi myyty. Elikkäs meillekkin on nyt muuttanut ihanat maatuskalapaset.
 
 

 
Kaarna on niin karheaa, että lapaset suorastaan liimaantuivat siihen :)
 
Ja kädessä:

 
Maatuskat ovat todella hyvät kädessä ja vieläpä melko helpot ja nopeat tehdäkin.Alussa meinasi vaan paniikki iskeä, kun varsi on melko leveä, että mitä jättiläislapasia tässä ollaan tekemässä. Ei niistä onneksi jättiläislapasia tullut vaan täydellisesti istuvat. Ja ah-niin-lämpimät! Sataprosenttinen villa & kirjoneule ovat sellainen pari, että näin lämpimänä syyspäivänä jo kuvatessa uhkaavat kädet hiota. Myös varret ovat ihanan pitkät, niin eivätpä 30 asteen pakkaset pelota enää kovin paljoa!
   Todella ironista on vaan se, että kerrankin kun teen ohjeesta, joka on kirjoitettu 7 veljestä-langalle, niin käytänkin sitten jotain muuta... Tavallisesti kun seiskaveikka on minulla melkein kaikessa materiaalina. Kaveri ihastui maatuskoihin niin paljon, että pyysi saada synttärilahjaksi, joten nyt on jo seuraavat laivastonsini-valkeat maatuskat puikoilla :)
Emilia
 
 

4 kommenttia:

 1. Ihanat lapaset :3 Tiedätkö mistä saisi Angry Birds- amigurumin ohjeen?

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)! Angry birds-amigurumiin ilmaisia ohjeita löytyy esim. tästä osoitteesta: http://greatamigurumi.blogspot.fi/2012/01/angry-birds-red-cardinal-and-green-pig.html
  Toinen vaihtoehto, jota suosittelen melkein vielä enemmän on kirjautua Ravelry.com -sivustoon ja sieltä hakea "angry bird amigurumi pattern free". Täältä löytyy useita hyviä vaihtoehtoja, tosin kaikki ovat englanniksi... Suomenkielisen ohjeen löydät vaikkapa Novita-lehden viime vuoden joululiitteestä, jota saattaa löytyä joidenkin paikkakuntien kirjastoista. Toivottavasti oli edes hieman apua :)!

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit lapaset ja tasaista jälkeä osaat tehdä! Blogissani on haaste sulle, käypä kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ja kävin kurkkaamassa, kiitoksia haasteesta, käyn sen kimppuun heti kun ehdin :)!

   Poista