tiistai 2. heinäkuuta 2013

Bling-Bling -laukku

Vielä muistuttelen, että kaikki osallistumaan arvontaan, jossa amigurumi-cupcake etsii onnellista omistajaa! Osallistujia on tähän mennessä vain seitsemän, joten mahdollisuudet voittoon ovat tosi isot!
   Sitten siihen varsinaiseen aiheeseen, eli jo jonkin aikaa sitten kudontakurssilta valmistuneeseen Bling-Bling-laukkuun. Ja arvatkaapas mistä se on tehty!
 
 
 
Kuvia ottaessa tuuli mukavasti, ja kevyt laukku meinasi lähteä lentoon...

Laukku on tehty videokasettinauhasta. Kuinka moni arvasi :)?
     Kudoin kankaan itse kangaspuissa ja sitten ompelin. Hihna on virkattu, ja siinä oli varmaan isompi työ kuin koko muussa laukussa, sillä lievästi sanottuna videonauha on kammottavaa virkata. Se oli inhottavan nihkeää eikä meinannut taipua koukulle sitten millään. Kudottavana nauha taas oli yksinkertaisesti ihanaa. Sopivan paksuista, uskomattoman riittoisaa (koko laukkuun meni ehkä yksi kymmenesosa koko kelasta) ja valmiista pinnasta tulee niiiin ihanaa ja kimaltavaa. Ja kaiken huipuksi uskomattoman kevyttä, kuten viimeisestä kuvasta näkee...
   Tätä laukkua olen kyllä käyttänyt jo todella paljon, sillä se on juuri sopivan kokoinen. Ihanaa videonauha-redesigniä!
Emilia

3 kommenttia:

 1. Onpas hauska laukku! Tollasta minäkin voisin käyttää vaikka en laukkuja yleensä käytäkkään. Olen myös nähnyt tölkkien niistä nipsuista tehdyn laukun. Se oli ihan hemmetin hieno!
  Tosi söpö blogi sinulla ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin olen niitä tölkkinipsulaukkuja nähnyt, ja ne on kyllä upeita! Voi vaan kuvitella millainen urakka sellaisen tekemisessä on ... :)

   Poista
 2. Itse löysin vanhoja videokasetteja ja ajattelin virkata niistä laukun ;)

  VastaaPoista