lauantai 13. heinäkuuta 2013

Eläinsatupeitto

Ei ole totta. Se on valmis. Minun Iso Projektini on valmis, ja vielä onnellisesti uudella omistajallaan! Aloitin peiton jo ennen pääsiäistä ja siitä asti olen sitä väkertänyt, ja noin viikko sitten valmistui. Bloggasin tosin tämän vasta nyt, sillä peiton pieni saaja, serkkuni, saapui tänään vierailulle ja sai samalla luvan poseereta mallina. Paljon muitakin töitä on tietysti valmistunut pääsiäisen jälkeen, mutta oli tätä tehdessä kyllä iso homma.
 

Noin puolet tilkuista postasin yksitellen tai kaksitellen, mutta sitten totesin, että eihän valmiissa peitossa olisi mitään yllätystä, jos näkisitte kaiken etukäteen ;) Nyt kuitenkin tilkut lueteltuna vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas, ja aikaisemmin postatut tilkut linkitettynä:
Pingviini, kissa pöllö, karhu, kala, kirahvi, pupu, orava, kilpikonna ja norsu. Yhteensä kymmenen.
  Tein peiton Sanna Vatasen Neulo! Virkkaa! Kirjo! Jämälangasta!- kirjan ohjeen mukaan, muutin vain virtahevon karhuksi, kun ei se mun mielestä yhtään virtahevolta näyttänyt :D Tein peiton melkein kokonaan Seiskaveikasta ja kokonaan jämä -sellaisesta, niitä kun on aika iso varasto kertynyt... Lankaa meni noin 400g, jos en ihan väärin muista.
 
Siinäpä tilkut vielä vähän lähempää.
   Yleensä minulla jää näin isot projektit kaappiin odottelemaan vaikka kuinka kauaksi aikaa, mutta tämä ei. Olisikohan tuon mielenkiinnon pitäneet yllä tilkut, jotka olivat kukin oma, erilainen projektinsa.
   Värejä tässä tuli käytettyä myös ihan kiitettävästi, ja paljon värien käytöstä opinkin. Välillä sitä tuntuu, että käyttää yhdessä aina vain samoja värejä, mutta tässä pääsi kyllä värisilmä tuulettumaan! 


 
 
Vielä suloinen pikkumalli poseeraamassa. Tuossa viimeisessä kuvassa peitto näyttää ihan viitalta... :)
Mutta toisaalta tämä monikäyttöinen onkin: (paitsi peittona ja viittana) peittoa voi käyttää eläinten nimien opiskeluun vauvan kasvaessa ja sitten kun koko ei enää riitä, voi peiton laittaa seinälle kehyksiin tai seinävaatteeksi :)
Isot kiitokset Suppikselle lukijaksi liittymisestä! On aina yhtä ihanaa saada uusi lukija :)!
Emilia
 


 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti