lauantai 27. heinäkuuta 2013

Heijastinlankaa, sienikahvila ja neulenukke

Anteeksi, on ollut ihan superpitkä tauko postailussa, ihan siitä syystä että olin vähän pidemmällä lomalla Saksassa, ja ihana loma olikin!
    Matkalla lentokentälle (lentomme ei sitten ihan läheltä lähtenytkään...) tuli harrastettua myös käsityöturismia: kohteeksi osui kaverien suista paljon kehuja saanut Kauhavan kangasaitta. Ja olihan se hieno paikka. Mutta ette arvaakaan, millaista kidutusta oli, kun sieltä ei voinut ostaa käytännössä mitään, kiitos lentokoneen matkatavaroiden painorajoituksien :( Kangasaitta ei ehkä niinkään mielestäni ollut neulojien ja virkkaajien taivas, vaan kutojien, eli maton- ja ontelokuteet olisivat houkuttaneet niiiin paljon (ja niistä olisi voinut vaikka virkata jotain ihunaa). Mutta kun ne painavat aivan liikaa, niin tässä asiassa jäin kyllä totaalisesti nuolemaan näppejäni. Jotain kuitenkin tarttui mukaan: kolme minikerää heijastinnauhaa. Ja sehän sopi, sillä matkalaukut saivat niistä lisäpainoa vain n. 30 grammaa...
 
Kyllähän ne heijastaa :) Kuva otettu pimeässä salamalla.

Vielä ei ole varmaa tietoa, mitä näistä tulee, mutta toivottavasti jotain kivaa...
Saksassa kävimme ihanassa kaupungissa nimeltä Regensburg. Jos joku joskus sattuu sen lähellä olemaan, niin  kannattaa piipahtaa: kaupunki nimittäin pitää sisällään ihania pikkukatuja, isompia kauppakeskuksia ja upeita historiallisia rakennuksia. Ja sienikahvilan! Tämä söpöstys saattaa tulla vastaan, jos joskus tuohon kaupunkiin pääset:
Voi että, minä voisin kyllä perustaa tuon näköisen kahvilan Suomeenkin!
Sieltä äskön mainituilta Regensburgin ihanilta pikkukaduilta löytyi tietysti myös lankakauppa, josta pikkusisko sai oman neulenuken. Itse en ole sellaista koskaan aikaisemmin käyttänyt, vaikka tekniikka olikin teoriassa tuttu ja nukeista olen lukenut. Pikkusisko oppi nopeasti ja taisi siinä sivussa vähän isosiskokin innostua ;)
Entäs sitten käsityöt? Muutama olisi valmiina, jotka aion saada ihan pian postattua ja itse reissussa työn alla ollut juttu taitaa valmistua tänään... Mutta siitä myöhemmin lisää!
Emilia

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti