sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Ruusunnuppu

Ensimmäiseksi on pakko hehkuttaa: Täällä on kesä ja 25 astetta lämmintä ja mulla on LOMA <3!
Toiseksi on pakko pahoitella tätä blogilaiskuuttani, joka on suurimmalta osalta johtunut Siitä Suuresta Työstä, jonka paljastan ja bloggaan ihan heti kun vain saan kuvat otettua :)
   Nyt kuitenkin se varsinainen juttu, eli ruusunnuppu, jonka tein luokanvalvojalleni kevät/päättäjäislahjaksi (Vai miksi sitä sanotaan?). Aloin illalla ennen päättäjäispäivää miettiä, että pitäisi kai sitä jonkunlainen korttikin olla, niin tuli sitten tälläinen hyväksi todettu malli tehtyä: pieni neulottu/virkattu kukka kiinnitetään hakaneulalla korttiin ja siinä on lahja ja kortti yhdessä :) Lahjan saaja voi irrottaa kukan kortista ja käyttää sitä vaikka laukkukoruna. Ruusun ohje oli Lesley Stanfieldin kirjasta Anna kaikkien kukkien kukkia.
 
Ihan aito ruusunnuppu ;)

Aikaisemmin olen tehnyt samanlaisen myös kerrattuna kukkana. (Ja tuo postaus on muuten juuri koulun alusta, kun tämä on lopusta ;)
  Ruusunnupusta ei tullut läheskään yhtä hieno kuin kirjassa, mutta ihan kukaksi sen tunnistaa, vaikka todella nopeatekoinen olikin. Tällainen yhden illan kukka :)
Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti