sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Ompeluhaaveita ja tarvikeshoppailua

Sellainen toppi olisi haaveissa tehdä. On itse asiassa ollut jo pitkään. Ja nyt on kaikki tarvikkeetkin ostettu...eli ainut mikä puuttuu on se aina niin ythtäkkiä iskevä ompeluvimma. Jos se nyt tässä joskus lähiaikoina tulisi... :)
   Eli siis eilen sain ostettua (pitkän etsinnän jälkeen) 50 cm satiininauhaa ja 15 kpl isoja puuhelmiä (joista tarvitsen vain neljää). Tässä näkyy siis eiliset shoppailut, aikaisemmin ostettu kangas sekä taustalla ompelumalli.
Siis tuo päällimmäinen toppi olisi tarkoitus tehdä. Satiinauha löytyi heti ensimmäisestä kaupasta, eli Nappi- Kikasta, joka sattuu olemaan lempitarvikekauppani. ( Siis ajatelkaa, siellä on kokonainen seinällinen nappeja, toinen nauhoja, monta ihanaa hyllyä lankoja ja kaikkea ihanaa tilpehööriä !! :) Helmiä metsästin tuloksetta ensin Tiimarista  ja sitten tuloksellisesti Sinooperista. ( Ja silti helmet olivat liian pieniä ja niitä oli liian paljon !) :( Aion käyttää helmistä neljä noita kirkkaan pinkkejä.
  Mutta nyt pitää lähteä etsimään sitä ompeluvimmaa ja sitä ennen vimmaa tehdä niitä pöytäliinanpainoja (jotka jo melkein edistyivät tänään :) Ehkä saan seuraavaa painoa aloitettua ihan heti...
Emilia

1 kommentti:

  1. Ihanan näkönen toppi ♥.♥ Kunpa minäkin osaisin ommella noin hyvin... :) Siitä tulee varmasti hieno ;)

    VastaaPoista