torstai 9. elokuuta 2012

Epäsyötävän suloista :) !

...Sitähän tämä on,virkattu minimuffinssi kun on kyseessä :) Ohje löytyi taas tämän ihanan amigurumiohjesivuston kautta. Printtasin englanninkielisen ohjeen eilen, ja tänään sitten painuin ulos, otin langat ja koukun mukaan, väkersin vajaat pari tuntia ja voilá! Tällainen ihanuus tuli tulokseksi :)
Ja tässä vielä tulitikun kanssa, näette miten pikkuruinen tää on
Tämän muffarin jätän itselleni koulunalkajaislahjaksi, kun kesälomaa on enää kolme päivää jäljellä. Onpahan jotain kivaakin sitten koulun alussa...
   Tuossa pikku maskotti poseeraa lempparilaukkuni kanssa :) Lopullinen sijoituspaikka tulee tosin olemaan reppu, sillä niin ihanan kuin tämä laukku onkin, eivät kaikki kirjat sun muut mahdu sinne :(
Olen kyllä muuten kauhea pahis, kun virkkaan itselleni tällaisen, vaikka pitäisi olla koko ajan tekemässä sitä pikkuveljen ankkaa ;)
   Jos jotakuta kiinostaa erilaiset virkatut pelihahmot, niin siltä samalta Nerdigurumi-sivustolta, jolta otin muffarin ohjeen, löytyy paljon hyviä ohjeita :) Tuota kyseistä muffarin ohjetta muuten jouduin muuntelemaan hieman, sillä englanninkielen taito näiden virkkauslyhenteiden kanssa ole ihan priimaa :) Kasvot jätin myös pois, kun mun mielestä muffari näytti kasvollisena ihan tyypiltä, jolla on iso, pinkki hattu päässä :) Alkuperäisessä työssä naama näyttää kyllä tosi hyvältä. Mistäköhän sitten johtuisi..? Tässä vielä tämä alkuperäinen Nerdigurumi-versio. Osaa kyllä olla söde!
Itty Bitty Amigurumi CuppyCake
Jos vielä tätä muffinssiteemaa jatketaan, niin tuli eilen leivottua sitruuna-omenamuffareita (linkkiä pitää rullata ihan postauksen loppuun), joiden ohjeen olen jo aikaisemmin laittanut tänne.
(Syötävin ja epäsyötävin) muffinssiterveisin:
Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti