torstai 16. elokuuta 2012

Kukkasia & koulun alku

Moi pitkästä aikaa! En ole postannut melkein viikkoon, ja luulen että joku arvaa syynkin....siis koulun alku on kyseessä. En ole ehtinyt ensinnäkään tehdä mitään postattattavaa ja toiseksikin en ole ehtinyt postata. Meillä on tullut paljon uusia aineita ja harrastuksetkin ovat pyörähtäneet käyntiin: tulin jonkun aikaa sitten viulutunnilta. Nyt kuitenkin flunssa iski, kuumettakin on :( , eli tämä tarkoittaa sitä että on aikaa postata :) Sain tehtyä iiihan pienen työn; kukkarintakorun yhteen korttiin mukaan. Ohje on oma, mutta näin tummassa värissä kolmiulotteisuus ei ihan pääse oikeuksiinsa. Oon tehnyt tällaisia aikaisemminkin, mutta aina pinkkinä.Tällainen tuli:

Koulussa on ollut myös ekat kässätunnit :) :) :) :) !!! (Kukaan ei varmaan arvaa, mikä lemppariaineeni on :) Aletaan siellä tehdä kirjoneulevillasukkkia. Aika helppo homma, mutta kiva. Meillä on kans tosi hyvä kässäope. Aion tehdä joko ruskea-violetit tai ruskea-pinkit. Apua, mä en osaa päättää! Kuviona tulisi todennäköisesti olemaan kukonaskelkuvio. Kukaan ei tiedä, mikä kukonaskelkuvio on, mutta kaikki on kyllä sellaisen nähnyt, niin että laitan kuvan tähän.
Tällaista siis.
Meillä juhlittiin tänään synttäreitä, niin äiti oli mestaroinut aivan hurjan hienon juhlapöydän (mun "leipomisvuoro" alkaa vasta huomenna) . Kaikki reseptit taisivat olla Kinuskikissasta, joten linkitän ne tähän. Kaikki olivat aivan huippuhyviä (varsinkin voileipäkakku ja vadelmapiirakka) (ainakin sillä perusteella, mitä tällä  nuhallani nyt pystyin maistamaan)Tässä näette muutamia lepomuksia: (Kaikkia ei kuvattu, mutta Kinuskikissasta löytyy kyllä kuvat kaikkiin.) (Nää oli kans niiiin namnam! Kinuskikissassa on lisäksi muuten pari muutakin makua)
Sitten lisäksi:Nyt moikka hetkeksi aikaa, sillä luulen että huomenna tulee ehkä postailtua jotain makeaa...
Emilia
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti