lauantai 1. syyskuuta 2012

Hiirulaiset & syksyn satoa

Moooi! En ole päässyt taas pitkään aikaan postailemaan :(, mutta eilen tehtiin kuitenkin pikkusiskon kanssa tällaisia ylisöpöjä hiirulaisia :D :D Pikkusisko oli tehnyt kerhossa tuon vaaleamman, ja halusi kotona tehdä toisenkin. Se hiillosti mua monta päivää, että Emi tehdään jo!!, mutta vasta perjantaina ehdin. Tuloksea oli tuo vasemmanpuoleinen hiirulainen. Nää on kyllä aivan liian söpöjä!!!
 
Hännät löytyy tuolta takaa, mutta niitä ei vaan tässä näy. Jos joku haluaa kokeilla oman pikkusiskon, serkun, lapsen, tai jonkun muun kanssa niin tässä olisi ohje:

Hiirulaiset

tarvitset yhteen hiireen:
suikale harmaata nahkaa hännäksi (huopakin kelpaa)
askartelusilmät
villaa
harmaata tai mustaa huopaa korviksi
pyöreä kivi sisukseksi
liimaa
 
Leikka nahasta suikale hännäksi. Leikkaa huovasta pienet pyöreähköt korvat. Tasoittele villa levyksi, ja sivele kiven kyljet ja päällyosa liimalla. Taputtele villa kiven ympärille niin että pohja jää kuitenkin paljaaksi. Nypi ylimääräiset villat pois, niin että näyttää siistiltä. Liimaa silmät etuosaan, häntä takaosaan ja korvat silmien paikoilleen. Oma hiirisöpöläisesi on valmias :)
 
Sitten sitä syksyn satoa. Tällainen löytyi meidän kasvimaasta viime viikonloppuna:
Se on mun eka ihan itse kasvattama porkkana. Eikö olekin ihana? (ja arvatka vaan miten hyvän makuinen :D )
   Sitten viherpeukalointia suoraan mummilasta! Tällanen jättiläinen saapui meidän kotiin mummin mukana :) Se on kesäkurpitsa.
 
Aion tehdä tästä Kinuskikissan ohjeella kesäkurpitsa-purjopiirakkaa, se näytti niin namnamnamilta :)
 

 Moimoi! Yritän postailla joskus viikollakin...
Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti