sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Keskeneräisiä

Nyt siis vihdoin ja viimein tämä keskeneräisiä - postaus, jota siis tulen päivittelemään aina kun tullee joku uusi keskeneräinen tai joku työ valmiiksi. Toinen samanlainen varmaan tulee olemaan sitten se Haaveissa tehdä - postaus. Ennen kuin alan listaamaan töitä, niin varoitan; lista on aika pitkä :) ! Osa on ollut kesken jo aika pitkään, mutta toivoa valmistumisesta on (ehkä) silti vielä... Olen listannut nämä nyt sellaiseen järjestykseen, jolla ne toteustuslistalla ovat, eli tässä olkaa hyvät Emilia (jokseenkin) ylpeänä esittää:

Keskeneräiset työt     


Kirjoneulesukat ruutukuviolla              
tila: eka sukka kärkikavennuksissa  
           


Pupu - amigurumi englanninkielisellä ohjeella
tila: n. puolet tehty, en oikein ymmärtänyt ohjetta ja
tähän jäi... Nyt haluttaisi kyllä kokeilla jatkaa. 
Ylipolven-sukat, ihanan turkoosit
tila: eka sukka tehty
Hidas etenemine "masensi" , mutta nyt voisi taas jatkaa
piiiitkän tauon jälkeen :)
                                                            Tässäpä vielä se sama sukka jalassa
Ristipistotyyny - pupu
tila: pahasti kesken
 Ikuisuusprojekti, jonka motivaatiota saa etsiä ;)
     
Siinä ne olivat, ikuisuus- ja vähän vähemmän ikuisuusprojektit :) Tällä hetkellä kokonaismäärä on nel, joten toivottavasti ne siitä alkavat vähentyä...
Vinkki bloggareille (ja mikseipä vähän muillekin) : Kannattaa tehdä tällainen inventaario. Oikeasti. Mua ainakin alkoi kauheasti haluttaa tehdä noita vanhoja , keskeneräisiä töitä !!!!!
                              Emilia

4 kommenttia:

 1. Kyllä keskeneräisten töiden katsominen hillitsee kummasti uusia töiden aloittamista itselänikin. Minulla ylensä jää roikkumaan nuo viimeistelyä vailla olevat työt. Kuinka voikin päättelytyöt olla niin vaikeita. Pitäisi itsellekin tehdä tuollainen keskeneräistentöiden lista.

  VastaaPoista
 2. Se on ihan totta, että keskeneräisten katseleminen hillitsee...mutta minä piilotankin keskeneräiset laatikkoon :) ! Paha tapa ;) Toivottavasti tällainen bloggaus sitten muistuttelee niiden olemassaolosta...

  VastaaPoista
 3. Oi, pitäisi varmaan tehdä itsekin tuollainen listaus, jos keskeneräiset valmistuisivat sitten nopeammin. Liikaa kertyy nurkkiin parittomia sukkia ym. Miten sen toisen sukan tekeminen voikin olla niin tylsää!?!? Odotan mielenkiinnolla, minkä näköiset noista koulutyösukistasi tulee, aivan ihanat värit niissä! :)

  VastaaPoista
 4. Innokas odotuksesi päättyy pian; sukat ovat nimittäin valmiit ja pääsevät blogiin tänään illemmalla :) ! Tuo on ihan totta, tuo toisen sukan neulomisen vaikeus on järkyttävä. Voisiko sitä kutsua vaikka toisen sukan syndroomaksi? ;)

  VastaaPoista