perjantai 19. lokakuuta 2012

Kässää, ihanaa kässää :)

Syysloma alkoi!!!! Vihdoin ja viimein :) Ja nyt on aikaa niin paljon kuin huvittaa tehdä käsitöitä, lukea, olaa kavereiden kanssa ja nukkua. Ihanaa. Meillä oli tänään käsitöitä koulussa, ja sain otettua vihdoin ja viimein kuvan jo viime viikolla valmistuneesta pikkuisesta tilkkupeitosta, joka lähtee sairaalaan keskosille kampanjan mukana. Blokki oli todella yksinkertainen ja valmistui pikavauhtia. taustalla on fleecekangasta. Koko on n.50 x 50 cm. Itse tilkkutyökangas oli pilkullista, vaikka se näyttääkin jokseenkin epäilyttävältä tuossa kuvassa. (Kännykkäkameran vika! :)
Huonoista kuvista puheenollen, olen saanut vihdoinkin korvattua ne huonot sukkakuvat tästä vanhasta postauksesta. Nyt on sielläkin sellaiset kuvat, joissa sukat ovat hienosti jalassa, eivätkä vain koulun seinällä roikkumassa :)
Sitten vielä vähän koulutöitä; tein tänään sellaisen pikatyön koulussa, ranneneulatyynyn. Se ommeltiin kokonaan käsin, ja pohjaan laitoin tuplapahvin, ettei vaan tule neulanpistoja ranteeseen :) Kun koulussa sitten aloitamme ompelutyöt, saamme tasan 30 nuppineulaa, ja niillä sitten täytyy pärjätä. Gulp. Minusta tuntuu, että kaikkien vaiheiden jälkeen jäljellä saattaa olla pikemminkin kolme kuin kolmekymmentä neulaa...
Nyt on siis koulutyöpostaus-maraton päätöksessään, ja aika kertoa vähän kotitöistäkin. Kaverille menevä heppa-amigurumi on melkein valmis, veikkaisin, että viikonloppuna tulee ihan valmiiksi :) Annettavat joululahjat, jotka teen itse (eli kaikki :) alkavat olla jo suunniteltuna, mutta ihan vielä en ole päässyt aloittelemaan. Mitä mieltä olette, miten näiden joululahjojen ja blogin yhtälössä pitää toimia, pitääkö laittaa kaikille bloginlukukielto vai jättää postaamatta kokonaan vai, vai, vai... Itse kuitenkin ajattelin, että postaan ne sillä tavalla, että jätän vain saajan kertomatta ja suosittelen lahjojen saajille, että eivät ihan hirveästi vieraile täällä :) Miten te muut bloggarit teette? Apua!
Hyvää syyslomaa kaikille, joille sellainen on :D !
 Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti