sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Väripitoiset kengännauhat & pöllö

Sellaiset kengännauhat siis tuli, kirjaimellisesti, sillä katsokaa vaikka kuvia, nämä tuovat oikeasti väriä elämään. ( Ja mun übernuhjuisista tennareista ei sitten puhuta mitään ;)
Rusetilla...

...ja ilman rusetteja...

...ja puolirusetilla :)

Mikä onkaan eteisen väripilkku?
Kengännauhat on tehty sellaisella jännällä tavalla, jolle en tiedä nimeä, mutta joka esitellään ainakin Debbie Stollerin Neulojan käsikirja - kirjassa. Idea siinä on se että neulotaan kahdella puikolla ja vähäisellä silmukkamäärällä (minulla 3 silmukkaa) suljetun neuleen näköistä neuletta. Silmukat siirretään aina puikon "väärään" päähän niin, että toisesta reunasta tuleva lanka vetää neuleen kiinni kun silmukat neulotaan. Todella nopeaa ja helppoa. (Vaikka kengännauhoihin pitääkin tulla yhteensä kolme metriä tätä pötköä!) Tietääks joku tälle oikean nimen?
   Sitten vielä aika pöllö loppukevennys: Huovutettiin pikkusiskon kanssa eilen minipöllöjä. Pikkuneiti oli aivan hurjan taitava neulan käsittelijä, ja isommilta haavereilta vältyttiin (Ja kun minä tökin joskus vieläkin neulalla sormeen :) Siskon pöllö ei suostunut kuvauksiin, mutta minun pöllö pööpötiukseni lentelee näissä kuvissa:
Vauhti oli niin kova, että tarkennus on vähän niin ja näin ... Pöllöt lentävät lujaa :)

Vähän parempi tarkennus

Kohti sinitaivasta... Onko kyseessä runoilijapöllö?

Oksalla ylimmällä...

Ja sormella ylimmällä?

Pöllöä päivää!
Emilia

4 kommenttia:

 1. Oih! Söpö pöllö :3

  http://nannin-luovaahulluutta.blogspot.fi/
  http://anskunkasin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiitti :) ! Muistin vasta nyt, että en muistanut vastata edelliseen kommentiisi. Sori! Vastaan kuitenkin nyt: Ehkä hoxasitkin, keskeneräisiä - postaus on jo tehty ja Haaveissa tehdä - postaus on , no kovasti haaveissa tehdä :D Kävin katsomassa blogisi, molemmat oli tosi hienoja!

  VastaaPoista
 3. Onpa todella suloinen pöllö...!!
  Huovuttamista en ole kokeillut kuin kerran...
  Kuivahuovutin muutaman lampaan.
  Mukavan näköinen sinun blogisi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuivahuovutus on kyllä ihan mukava tekniikka, oon aikaisemmin tehnyt myös jotain koiria sun muita :)

   Poista