keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Heijastaa!


Viideskymmenes postaus. Ja pitkästä aikaa tulikin postattua :D Viime viikonloppuna täällä oli aivan kerta kaikkisen ihanat messut, ja sieltä tuli yksi heijastin ostettua (vain) tietysti ihanien ideoiden lisäksi. Aikaisemmin heijastinten pito on on ollut sellaista tervanjuontia pakon edessä, mutta tätä heijastinta pitääkin niin mielellään että! Maatuska - heijastin on toiselta puolelta kerniä ja toiselta puolelta heijastinkangasta.
 Eikö olekin suloinen! Tällainen takaa:
 Sitten lisää heijastavaa asiaa, tällä kertaa ihan omin käsin tehtyä :D Tämä kukka on suunnilleen samalla omalla kerroskukan ohjeella tehty kuin edellinenkin, mutta vain heijastavasta langasta. Se lähtee joululahjaksi. Koukulla oli kokoa 0,75, eli aikamoisesta mininäpertelystä on kyse! Kukan takana on hakaneula, eli sen voi kiinnittää vaikka laukkuun.
 Mun asuinkaupunkiin on tullut uusi lankakauppa (Jeeeeeee!!! :DDD) Kukaan ei varmaan usko, että olin tänään avajaisissa...   Ennen kauppaan astumista päätin virallisesti, että en osta mitään. Vain katselen. No, kaikki arvaa miten siinä kävi. Lankakauppa oli ensinnäkin aivan ihana, ja varmaan tämän kaupungin suurin. Ja ettäkö mihin minä sorruin?
Marks & Kattensin Kid Mohairia. Niin ihanan pehmoista ja valkoista ja ja ja.... Ei tätä voinut vastustaa :D Superpehmoisesta ihanuudesta tulee pitsihuivi, jolle on jo mallikin etsittynä. Jouluksi ei taida enää ehtiä, mutta keväällä sitten...
Tähän väliin kiitokset Bealle lukijaksi liittymisestä :DD , ja sitten heti perään pieni gallup; Pitäisikö minun järjestää arvonta viidenkymmenen postauksen / blogin puolivuotissynttäreiden (jotka on jouluaattona :) kunniaksi? Entä mitä haluaisitte voittaa mahd. arvonnasta?
Yritän postailla sitten huomenna valmiiksi tullutta pitsikukkakoria... Nyt mä lähden paketoimaan joululahjoja :)
Emilia


2 kommenttia:

 1. Toi arvonta ois kiva ja sen avulla voisit saada paljon uusia lukijoitakin :)
  Palkintona vois olla jotain mitä oot itte tehny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on ihan totta, jotakin itse tehtyä olisi palkinnoksi tarkoitus laittaa, saa nyt vain nähdä mitä ...? Ja uudet lukijat on aina plussaa :D

   Poista