sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Keltainen villapaita rastatukkanukelle

Pikkusiskolle joululahjaksi menneelle rastatukkanukelle tuli ainakin vielä yksi vaatekappale lisää; räiskyvänkeltainen villapaita.Ohje oli jälleen kerran Neulotut nuket -kirjasta (Tällä kertaa kirja ei ollut kirjaston vaan ihan oma, kiitos joulupukin :D ) Lankana toimi Seiskaveikka (Kuten melkein aina; varmaan 90% neuleistani on tehty siitä :) Tein villapaidasta paljon pidemmän kuin ohjeessa, että sitä voi käyttää ihan sellaisenaan tai sitten vaikkapa hameen kanssa. Nukke pääsi jälleen ulos kuvattavaksi, mutta nyt pakkasasteita oli vain muutama, kun viime kerralla niitä oli yli 20 :)
Ja arvatkaapas mitä? Mä sain tuon hameenhelman vihdoinkin prässättyä, kun se on ärsyttänyt valmistumisestaan asti rullautumisellaan, mutta nyt pitäisi pysyä sileänä. Jes :) ! (Tuo hamehan on esitelty jo aikaisemmassa nukkepostauksessa, kuten myös seuraavan kuvan panta. Vanhempaa tuotantoa :)
Nyt on sitten nuken hiukset saparolla. Tälla lailla se näyttää aika rasavilliltä, ja panta sekä pitkä villapaita sopivat tyyliin. (Tästähän tulee ihan nukkestyle - postaus. Siinäpä vasta toiveammatti: Nukkestylisti! :DD )
Kun olin saanut nämä kuvat aikaisemmin päivällä otettua, uppouduin lanka- ja nappivarastoihin, sillä seuraavana nukelle on nimittäin luvassa sininen valkopilkullinen mekko ja ehkäpä vielä jotain muuta; tämä nukenvatteiden teko on superkoukuttavaa, mutta ainakin pikkusisko on tyytyväinen... ;D
Emilia

6 kommenttia:

 1. Sulle on haaste:
  http://anskunkasin.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

  VastaaPoista
 2. Hieno blogi, liityn lukijaksi!
  Tosi ihanat neulejutut tms. Itse en osaa neuloa tai mitään. XD
  Itsellä musiikki aiheinen blogi, jos kiinnostaa :DD
  Aloitin vasta, joten ei se miltään näytä!

  Sydämellä Lily

  VastaaPoista