lauantai 15. joulukuuta 2012

Sikamaisen paha possu

Angry birdsit ovat olleet niin sikamaisen iso ilmiö, että ne ovat löytäneet tiensä jopa virkkaajien koukuille. Myös minun, jopa kertaa kaksi, ensin punaisena lintuna, ja sitten nyt tänä isona pahana possuna :) Huonoille tavoille taipuvainen röhkijä lähtee pukinkonttiin, minnekäs muualle :) Possu on tehty Joulu - Novitan ohjeella. Oli yllättävän työläs tehdä, mutta työskentely oli mukavan "aivotonta" kun oli kerrankin ohje, niin että suurimman osan tekoajasta luin samalla. Kavennus- ja lisäystavat olivat ohjessa jokseenkin omalaatuisia, joten vähän muokkailin, ja ihan pahan possun näköinen tästä tuli näinkin :D
Tässä kuvassa possuparka on joutunut punaisen birdin tiukan tuijotuksen alle:

Huh. Punainen lintu karkoitettu ja varastetut munat taas turvassa :) Possun ilme on selkeän helpottunut (Eiköstä vain ? :)

Meillä oli köksässä pipareita leipoessa sellaisia yli- ihania minipossumuotteja. Ne oli niin must have -juttu, että kuin sellainen tuli kaupassa vastaan, on vaikea arvata, ostettiinko... Piti sitä vielä täällä blogissakin hehkuttaa, kun kerran sopi aiheeseen :) Ainut, mikä pelottaa, on se, että possut ovat niiiiin pieniä ja ihania, että pitää ottaa aina vain vielä yksi. Ja sitten ne loppuu aika äkkiä (Kokemusta on :)

Possut toivottavat kaikille oikein sikamaisen mukavaa joulunodotusta! (Eihän tonttulakki ole yhtään liian iso? :)

Emilia3 kommenttia: