perjantai 20. heinäkuuta 2012

Ihana pieni ballerina

Sori. Blogissa on ollut vähän aikaa hiljaista, kun on ollut mummolareissua ja sitten tämän ihanan pienen neitokaisen tekemistä. Tänään siis tuli valmista (vihdoin ja viimein) ja tässä on tulos:   







   Oon aika tyytyväinen tulokseen, ohjekin oli oma, mutta inspiraatiota hain (klassisesti) täältä. En kuitenkaan tällä kertaa muuta kuin ottanut idean enkä sen jälkeen katsonut kuvaa toisin kuin leppistytössä.
   Naama näyttää ensimmäisessä kuvassa jotenkin oudolta, joten siitä saa paremman kuvan neljännessa kuvassa. Ilme kyllä oli se, joka meni pieleen tässä tyttösessä, jos joku meni. Balettipukuun olisin halunnut virkatun hörhelön, mutta lanka loppui :(, joten tylli sai kelvata. Hieman lihavan näköinen tämä myös on. Sitten onnistuneisiin kohtiin. Tossut ja hiukset! Molemmat olivat iloinen yllätys :) Hiuksia tein vasta kolmatta kertaa nukelle, joten lievästi sanottuna opettelemista oli... Kaikista parasta oli kuitenkin tekeminen. Nautin niiiiiiin joka sekunnista !!!! :) Kaikki ihanat pienet rusetit, puvun suunnittelu...ihanaa näpertelyä parhaimmillaan! Jos jaksan , niin teen nukelle vielä toisen puvun, tällä kertaa valkoisen.
    Ballerinatyttöselle pitäisi vielä keksiä nimi. Jos jotain hyvää tulee mieleen, niin laittakaa kommenttia!
Olen muuten listannut tämän blogin Blogilistalle. Tietääkö joku muuten jonkun muun blogipalvelun/listan tms., jolle olisi hyvä listautua?
   Seuraavaksi olisi sitten vuorosssa ne pöytäliinanpainot (oikeasti, mä oon saanut ekaa satsia jo hurjasti eteenpäin, ihan kohta on valmista !). Sitten ajattelin alkaa tekemään sellaista virkattua geishaa (ei karkkia, vaan nukkea) Nämä on oikeasti aivan hurjan koukuttavia, nämä amiguruminuket!
 Balettiterkuin:
Emilia

7 kommenttia:

  1. Oi, miten ihana, ja söpö ♥.♥

    VastaaPoista
  2. awwww miten suloinen nukke :)
    niin ja noista blogilistausjutuista http://www.bloglovin.com/fi
    ja http://neuleblogit.blogspot.fi/ ainakin ehkä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Sini! Iiisot kiitokset sinullekin lukijaksi liittymisestä :) ... Ja kiitokset myös noista blogilistavinkeistä, noita en ollut tiennytkään. Liityn molempiin :)!
      T:Emilia

      Poista
  3. Ootko jo bloglovinissa? sieltä ois kätevä seurailla sua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo - vielä. Yritin kyllä, mutta kun tällainen tietokonetumpelo olen, niin en oikein osannut :)... pitää pyytää jotakin apuun :) Kiitos lukijaksi liittymisestä !

      Poista
  4. Wau. Sulla on ihana ja innovatiivinen blogi! Lisäsin siut lukulistalleni. :)

    VastaaPoista