sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Jes! Jess!! Pöytäliinanpainot on valmiita !!! :)

Siis mä niin pompin kattoon riemusta. :) :)Ne on valmiit. Siis ne pöytäliinanpainot. Ne, joiden kanssa kituutin yli kaksi viikoa. Ne, joiden kanssa meinasi motivaatio olla lievästi sanottuna hukassa. Eilen illalla ne tuli valmiiksi ja ihan kivalta kokeilupöytäliinan kanssa näyttivät. :)
Siis mansikathan tämän pöytäliinan kanssa pitäisi olla, mutta kirsikat nyt tulivat valmiiksi ja nehän lähtevätkin mummolaan. Äidille jo ehdin luvata, että mansikat tekisin vielä tänä kesänä meille kotiin, mutta vähän aion pitää kyllä taukoa.  
Olen kerran aikaisemmin tehnyt pöytäliinanpainoja, mansikoita. Nämä kirsikat olivat paljon työläämpiä tehdä, kun piti tehdä kahdeksan neljän sijaan. Ohjetta en harmi vain voi antaa, kun jokainen kivi on erilainen ja ideahan on virkata kivelle täydellisesti sopivat punaiset "vaatteet".
VINKKI! Jos klipseillä kiinnitetyt kaupan pöytäliinanpainot lentelevät tuulessa, niin kannattaa vaihtaa hakaneulat tilalle. Miinuspuoli on tosin pikkiriikkinen reikä, mutta tällä kiinnityksellä eivät painot lennä myrskyssäkään! :)
Olen tehnyt siihen geishanukkeen jo kaikki piirrustukset valmiiksi, joten nyt ei ole edessä "enää" kuin tekemisvaihe...
Emilia

1 kommentti:

  1. Vähän siisti idea! Taidan pistää korvan taakse :) Meinasin ensin, että virkkaan pitsiä kivien ympärille mut nämäkin on tosi kivat.

    VastaaPoista